Minoxidil Saç Çıkarıcı | En İyi Saç Çıkarıcı | Minoxidil Yan Etkileri - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

10 Ağustos 2017 Perşembe

Minoxidil Saç Çıkarıcı | En İyi Saç Çıkarıcı | Minoxidil Yan Etkileri

Minoxidil Saç Çıkarıcı Nedir?

Minoxidilsaç çıkarıcı hakkında makalemize başlamadan önce ürün hakkında kısaca bir bilgi vermek istiyorum. Yazacağım Minoxidil saç çıkarıcı ürün kellik sorununa çözüm sağlamak amacı  ile geliştirilmiş bir vazodilatör ilaçtır. Saç büyümesini sağlayan ürün, kelliği önlemesiyle bilinen bir etken maddedir.

Ürünün Formülü: C9H15N5O
İçinde çözündüğü madde: Su
Minoxidil saç çıkarıcı
Minoxidil, saç kayıplarını önlemek amacı ile geliştirilmiş “FDA” onaylı ilk medikasyondur. Uzmanlar tarafından mucizevi bir ürün olarak kabul edilen ve her fırsatta tavsiye edilen Minoxidil, saçlı deride kan basıncını arttırmakta olup saç dökülmesini önleyici ve saç çıkmasını sağlayan özelliklere sahiptir. Zayıf kıl köklerini güçlendiren Minoxidil saç çıkarıcı, saç döngüsünü büyütmekte olup etkili içeriği sayesinde dökülen saçı önlemektedir.

Minoxidil ilacının ilk üretim amacı hipertansiyon tedavisi olup ağız yolu ile alınan bir tür tabletten oluşuyor idi. Bu şekilde üretimi gerçekleşmekteydi. Ürün 1970’ler de ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra ilginç bir yan etki ile karşılaşılmıştır. Ürünü kullanan kişiler de “Kıllanma” belirtileri fark edilerek kısa süre içinde kullanan kişinin kıl köklerinin geliştiği ve sonuç olarak kıllar da siyahlaşma ve saç büyümesi gözlemlenmiştir.

Bu etkiyi fark eden Amerikan Upjohn firması, 1986 yılında Rogain/Regain markası ile ürünün üretimine başlamış ve o yıllarda ilk olarak dünyaya sunulmuştur. Minoxidil’in saç büyümesine nasıl etki ettiği tam 30 yıl boyunca anlaşılamamıştır. Ancak ilacın çalışma mekanizması hakkında uzmanlar tarafından ortaya atılan bir çeşit varsayımlar bulunuyordu.

Minoxidil Saç Çıkarıcı

Tüm dünya üzerinde genel bir sorun olarak karşılanan saç dökülmesine karşı geliştirilmiş mucizevi bir üründür. Kellik sorunu tamamen tarih olmakta ve yıllardır pek çok kişinin dert edindiği saç dökülmesini kısa süre içerisinde önleyerek saçların beslenmesini ve daha hızlı bir şekilde çıkmasını sağlamaktadır.
Minoxidil
Minoxidil

Ürünün etkisi hakkında pek çok duyum ve haberler çıksa da genel olarak bakıldığı zaman oldukça fazla rağbet gören bir ürün olduğu görülüyor. Pek çok forum sitelerinde ve kişisel bloglarda yayınlanan Minoxidil saç çıkarıcı ürün, doğal yollardan saçlara canlılık kazandırmakta olup saçların beslenerek hızla büyümesini sağladığı söylenmektedir.

Minoxidil Bitkisel Ürün müdür?

Yalnızca saç çıkarma  özelliği ile yetinmeyen Minoxidil saç çıkarıcı ürün, erkekler de sakal çıkarma özelliği ile de ön plana çıkıyor. Aşırı yağlanan saçlara da çözüm sağlayan Minoxil, kesinlikle bitkisel bir üründür.

Minoxidil ürününü kullanan kişiler, genel olarak verilen istatistiğe göre 2 ay sonrasında gözle görülür bir etki ederek saçların çıkmasını sağlıyor. Saç ve sakal çıkarıcı ürün olarak bilinmekte olup 1 yıl içerisinde saç ve sakal sahibi olmanızı sağlıyor.
Minoksidil saç çıkarıcı

Minoxidil Nasıl Kullanılır?

  • Kullanımı gayet basittir ancak üründen maksimum seviye  de verim elde etmek için kesinlikle solüsyonu uyguladıktan sonra iyice kurumasını beklemelisiniz.
  • Ürünün yüz temasından kaçınmanız gerekmekte, yüz ve çevresinde çeşitli etkiler yaptığı söylenmektedir. 
  • Gözle temasından kaçınması gerekilir. Herhangi bir temas anında bol su ile yıkanmalıdır.
  • Son olarak eklemek istediğim bir şey daha var! Saç deriniz de beklenmeyen sorunlar ile karşılaşırsanız derhal doktorunuza başvurunuz.
NOT: Sakal nasıl çıkar diye merak eden arkadaşlarımız var ise, sakal nasıl çıkar buraya tıklayarak detaylı bilgi edinebilirler.

3 yorum:

  1. Teşekkürler! Kısa süre sonra sipariş verecem. Kararımı netlestirdiniz.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba minoksidil ürününü 2 ay önce almıştım çok etkiliydi şuan bidaha sipariş verdim 2 kutu aldım bu kez teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. 4 ay önce bu ürünü sipariş verdim. İlk kez kullanacaktım o yüzden tedirgindim ama yapabileceğim başka bisey yoktu. Saçlarım her geçen gün daha fazla dökülüyordu. 2 ay sonra fark ettim yavaş yavaş çıkmaya başladı. Hala kullanıyorum. Eskisinden daha iyi ama daha iyi olması için kullanmaya devam edilmesi gerebiliyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.