BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

8 Ağustos 2017 Salı

BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak

Bim Apple Ürünler Satacak!
Bim Apple Ürünler Satacak!

Artık Şaşırmıyoruz: BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak


Merhaba, birkaç günlük bir aranın ardından yeni bir konu ile devam ediyoruz. Son zamanlar da tüketicileri ekonomik fiyatlarla teknolojik ürünler ile tanıştırmayı kendisine hedef haline getiren BİM, yepyeni bir kampanyası ile pek çok tüketicinin ilgisini çekmeyi başarmış gibi görünüyor. Xbox, PlayStation 4 ve iPhone 7 derken amcalara, teyzelere her türlü şapka ve tişört giydiren BİM, bu kez tüketicilere sunduğu kampanya ile oldukça beğeni kazanacak gibi! 

NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Birçok kampanya ile tüketicilerin cebini yakmadan uygun fiyata teknolojik aletlerden yararlanmalarını sağlayan BİM, bu kez ise iPhone kullanıcılarını mutlu edecek ekonomik bir çözüme imza attı! Aktüel kataloğunda göründüğü kadarı ile 11 Ağustos 2017'de BİM'in satış stoklarına Apple ürünleri girecek. Apple ürünü diyerek cep yakan ücretler düşünmeyin. BİM, tüm bu Apple ürünlerini oldukça makul bir fiyata stoklarında bulunduracak ve tüketicilere sunacaktır. 

BİM STOKLARINDA NE VAR?

Piyasa da yer alan ücretin oldukça aşağısında bir fiyat ile tüketiciler ile buluşturan BİM, 1 metre Lightning şarj kablosunu 39.90 TL, 2 metre şarj kablosunu ise 49.90 TL'den satışa çıkaracaktır. Ancak piyasaya bakıldığı zaman 2 metre şarj kablosu 129 TL olduğunu görebilirsiniz. Böylece BİM'in sunduğu bu ücretin ne kadar makul ve düşük olduğunu anlayabiliriz. 
 BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak
 BİM, Ekonomik iPhone Kulaklığı ve Şarj Kablosu Satacak

Bunların yanı sıra bakıldığı zaman BİM stokların da Apple Earpods kulaklıklar da yer almaktadır. Piyasa da değeri 129 TL olan bu kulaklıklar, BİM'de yalnızca 55.TL olacaktır. Siz de BİM'in satacağı Apple ürünlerinden faydalanmak istiyorsanız, 11 Ağustos 2017 günü mutlaka sabah erken den sıranızı almanızı tavsiye ederiz. Aksi halde marketin açılışından 1 saat geçmeden tüm bu ürünlerin tükenmiş olduğunu görebilirsiniz.

SONA DOĞRU :)

 Tüm bu ürünler BİM'in stoklarında sınırlı olarak tutulmaktadır. Özellikle fiyatlarının piyasa değerinin yarı fiyatı altında olduğunu düşünürsek, BİM'in tüm bu sınırlı stoklarının aynı gün içerisinde bitmemesi hiçte anormal olmayacaktır! BİM deyip geçiyoruz, ancak adamlar işe yarar pek çok şeyler sunuyor :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.