Bronz Bir Tene Sahip Olmak İçin Öneriler - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

17 Ekim 2020 Cumartesi

Bronz Bir Tene Sahip Olmak İçin Öneriler


BRONZ BİR TENE KAVUŞMAK İÇİN ÖNERİLER


Pratik Bilgilerin en büyük paylaşımcı sitesi olan bilgeplatform sitesinden sizler için bronzluk hakkında ilginç bilgi ve detaylar. Artık yaz ayı geldi şimdi sizlere vereceğimiz öneriler sayesinde sizlerde sağlıklı bir bronz tene sahip olabileceksiniz. Yapılması gereken önerilere kulak kabartmanız yeterli.

Artık bayanların beyaz ten seçimleri çok eskilerde kaldı. Sağlıklı ve bronz ten olmak isteyenler bunun için yapay yardım bile alabilmektedirler. Solaryumlar ve otobronz gibi farklı etkinlikler ile bu amaçlarına ulaşmak isteyen bayanlara şimdi sağlıklı bronz ten için çok önemli pratik bilgi vereceğiz. Sizlerde bu söylenenleri tatbik edebilirseniz, bu konudaki isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Bronz bir tene sahip olmak için yapılacaklar

Peeling yapın

Bunun yapılmasının sebebi ise güneş alan ve ölü deri haline gelen bölgelerin bu yol ile atılması ve alttan gelen yeni derinin güneşlenerek aynı seviyede ve eşit derecede bronzlaşmasıdır. Cildimize yaptığımız peeling sonrasındaki gönüş alımları önemlidir.






Havuç Tüketin

Bazıları bronz ten ile havucu birbirine bağdaştıramayabilir, ancak havuç içinde bulunan moleküldeki “karoten” maddesi ciltte bulunan “melanositlerin” artırımına yardımcı olacaktır. Böylelikle günlük tüketilen havuç veya havuç suyu sayesinde hedefte bulunan bronz ten için zemin hazırlanmış olacaktır.










Deniz içinde yanmaya çalışın

Denizdeki tuzlu suyun cilt yanmalarındaki bronzlaşma oranı daha fazladır. Deniz içinde yanan kişilerin normal de daha fazla güneşten etkilenerek bronzlaştığı bir gerçektir. Ancak güneş kremlerinizi unutmayın. Ortalama olarak yarım saatte bir güneş yağınızı tazeleyin.
Farklı Pozisyonlarda Güneşlenin
Güneşlenirken hep aynı yönde durmak cildinize zarardır. Çünkü belirli aşamadan  sonra güneş yüzünden ciltte birinci ve ikinci derece yanıklar meydana gelebilir. Bu sebeple yarım saatte bir pozisyon değiştirirken, her pozisyon sırasında güneş yağınızı tekrar sürmeyi ihmal etmeyin.




Bol su Tüketimi yapın

Güneşlerinken vücudunuzun su dengesini ayakta tutmayı unutmayın. Bol bol tüketerek bu alanda vücudun bronz ten haline dönüşmesi için sağlıklı ortamları vücudunuzda ayarlayın. Yaz aylarında en büyük cilt onarıcıları ise sudur. Bunu hem unutmayın, hem de ihmale getirmeyin.






Banyo ve Kremlere Dikkat

Banyonuzu yaptıktan sonra vücudunuza değdireceğiniz havluların nemli olmasına özen gösterin. Ilık banyo yaptıktan vücudunuza süreceğiniz kremlerde dikkatli olun. Her kremi vücudunuza ve yüzünüze sürmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.