Pratik Şal ve Eşarp için Ev Dekoru - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

8 Ekim 2020 Perşembe

Pratik Şal ve Eşarp için Ev Dekoru

 

Pratik Bilgiler ile Eşarplarınıza yer yapın 

Bayanlar için hemen hemen her gün farklı ve ilginç yöntemler ile hazırlanan pratik bilgiler ile onların hayatlarında yeni yerler açmaya çalışıyoruz. Esasında bu yazıyı hazırlamam ise facebook'ta gezinirken bir gruba denk geldim, orada bu paylaşımı görünce bende hazırlayarak sizlere sunmaya karar verdim. Kadına dair Herşey isimli grupta paylaşım yapan admin arkadaşımızın verdiği izin için ise ayrıca teşekkür ederiz. 

Bayanların birçoğu evde baş örtülerini katlayarak bir çekmeceye yerleştirir veya kapı arkasına, sağa sola asmak suretiyle onları yerleştirirler. Şimdi sizlere göstereceğimiz yöntem ile sizlerde evde bulunan eşarplarınıza veya başka bir şey için değerlendirecekseniz onlara özel alanlar oluşturabilirsiniz. Hem şık hem de göze hoş görünün bir görünüm ile sizlerde bu alandaki yeni oluşumları evinizde uygulayabilirsiniz. 

EŞARPLARINIZ İÇİN HAZIRLIKLAR. 


Malzeme 


  • Mandal
  • Diktörtgen bir tahta
  • 2 adet vida 
  • 1 adet ip
  • Ağaç tutkalı

HAZIRLANIŞI ; 

İlk önce kapı arkasına veya özel olarak yerleştireceğimiz yerin özelliğine ve büyüklüğüne göre bir tahtayı kesiyoruz. Daha sonra mandallarımızın arka kısımlarına ağaç tutkalını sürerek mandalları tahtanın üzerine yapıştırıyoruz. Bunu yaparken ufak el mengeneleri ile iyice sıkıştırabilir ve yapışmasını kuvvetlendirebiliriz. Belirli aralıklar ile mandalları sırası ile yerleştiriyoruz. Tahtanın iki kenar ucuna resimde olduğu gibi vidalarımızı yerleştirerek ip ile bağlıyoruz. Artık hazır olan eşarplıklarınızı kapı arkasına veya evde yerleştirmek istediğiniz dekorasyona göre yer belirlemesi yapabilirsiniz. Şimdi sizin için yapılış resimlerini tek tek koyacağız. 
Şal için ev dekoru ile yer ayarlama

pratik ev dekoru şal için yer ayırma

pratik şal ve eşarp dekoru

şal ve eşarp için dolap dekorasyonu

mandal ile şal dekorasyonu

kapı arkasına şal dekorasyonu

mandal ile şal dekorasyonu


evde şal için dekorasyon önerileri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.