Byozcansilver Gümüş Yüzük - Toptan Gümüş Aksesuarları - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

10 Haziran 2022 Cuma

Byozcansilver Gümüş Yüzük - Toptan Gümüş Aksesuarları

 Byozcansilver, 2004 yılında sektöre adım atmış olup 2014 yılı itibari ile hem Türkiye genelinde hem de dünyanın birçok bölgesinde toptan ve perakende olarak satış yapan gümüş firmasıdır. Dökümünden kalıbına, kalıbından cilasına kadar tüm süreçleri tek bir yerden sürdüren by ozcan silver, 10 kişilik kadrosu ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Türkiye genelinde gittigidiyor, n11, çiçeksepeti, trendyol gibi pazaryerlerinde tüm Türkiye'ye gümüş yüzük, gümüş kolye ve gümüş bileklik ürünlerini gönderirken aynı zaman da yurt dışında bulunan birkaç e ticaret sitesinde de yurt dışına hizmet veriyor. 

Genel olarak gümüş ile devam eden by özcan silver firması, bijuteri alanında'da geniş ürün yelpazesine sahiptir. Kalite ve güveni ön plana alan firma, %100 müşteri memnuniyetini esas alıyor. 


 Byozcansilver gümüş ürünlerini incelemek ya da satın almak için aşağıdaki linke tıklayabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. 

www.byozcansilver.com

instagram: www.instagram.com/byozcansilver

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.