Atlas Metin2 | Türkiye'nin Açık Ara En İyi PvP Server'ı Atlas mt2 Açılıyor - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

31 Aralık 2021 Cuma

Atlas Metin2 | Türkiye'nin Açık Ara En İyi PvP Server'ı Atlas mt2 Açılıyor

 Herkese merhaba, Bildiğiniz üzere Atlas mt2 bugün (31.12.2021) itibari ile saat 21.00'da açılıyor. Pek çok Pvp server'dan daha farklı ve daha iddialı bir şekilde adım attığını görüyoruz. 

Tahminimce Atlas mt2, çok kısa süre içerisinde yoğun bir talep görecek ve binlerce pvp oyuncusunu kendisine çekecektir. Bunun en temel sebebi ise diğer pvp serverlarından daha farklı etkinlikler ile giriş yapıyor olması. 


atlas mt2



Peki Atlas Mt2'de bizi neler bekliyor? Hemen kısaca birkaç konuya değinelim...

Atlasmt2 orijinal ve resmi web sitesi m2atlas.com'dur.

Site içerisinde etkinliklerle ilgili ve oyun  içi görevlerle ilgili her türlü konuya açık ve net bir şekilde değinilmiş. Yapımcılar ve sahiplerinin oldukça iddialı ve kararlı bir şekilde pvp server'a adım attığı görülüyor. 


M2Atlas kendi web sitesinde tanıtım kısmında şunu yayınladı; 

"1-120 bandında abartı sistemleri ve saçma pvm, pvp kuıralları oyunumuza dahil etmeden en doğru orta emek sunucusunu sizler için oluşturmayı başardık. 31 aralık cuma günü saat 21:00'da m2Atlas hafızalardan silinmeyecek farm ve pvp yapısıyla sizlerle buluşacak."

Atlas Mt2 Ne Zaman Açılıyor?


Eşsiz Ödüllü PvP Server M2Atlas Ödülleri

Atlas mt2 ilk üç ayında muhteşem ödüller ile geliyor... İşte birbirinden harika ödüller;

Monster Notebook Bilgisayar

mt2Atlas'ın özel bireysel turnuva arenası 1. ayın birincisine monster notebook hediye edilecek.

Oppo Reno5 Cep Telefonu

atlas metin2'nin özel bireysel turnuva arenası 2.ayın birincisine oppo reno 5 cep telefonu hediye edilecek.


Tam Cumhuriyet Altını

3. ayın birincisine ise Tam Cumhuriyet altını hediye edilecek.


ve birbirinden eşsiz sürpriz hediyeler ile devam edecek...



Otomatik Av Sistemi

 Oyuna başlar başlamaz ücretsiz olarak 1 günlük otomatik av envanterinize ekleniyor. Hem metin farmı hem de slot farmını otomatik bir şekilde ayarlanmış olup av sistemi sizlere kolaylık sağlanması için en iyi şekilde hazırlandı.


Oyun içi İddia, canlı futbol maçı yayını ve çeşitli oyun sistemleri de mevcut. Bir yandan farm yaparken Selcuksport ile ekranın diğer yarısında futbol maçlarını izleyebilir ya da oto farm sistemi açıkken bir yandan çeşitli iddia oyunlarını da oynayabiliyorsunuz. 


Kısacası oldukça farklı ve etkili bir sistem kurulmuş. Bu sunucunun pek çok kişi tarafından rağbet göreceğini tahmin ediyorum. 


Discord hesabımız ve Atlas Mt2 de ki loncamızı buradan sizlerle paylaşacağım. Hep birlikte bu güzel sistemin etinden kemiğinden faydalanalım...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.