YASAKLAR TEMMUZ AYINDA KALKACAK MI? GAZETECİ'DEN İLGİ ÇEKİCİ PAYLAŞIM! YASAKLAR NE ZAMAN KALKACAK? 1 TEMMUZ'DAN SONRAKİ YASAKLAR - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

15 Haziran 2021 Salı

YASAKLAR TEMMUZ AYINDA KALKACAK MI? GAZETECİ'DEN İLGİ ÇEKİCİ PAYLAŞIM! YASAKLAR NE ZAMAN KALKACAK? 1 TEMMUZ'DAN SONRAKİ YASAKLAR

 

TEMMUZ AYINDA YASAKLAR KALKACAK MI? TAM AÇILMA GELECEK Mİ?

Haziran ayıyla beraber bitecek olan kademeli normalleşme sonrası uygulanacak olan tedbirler merak edilirken tam açılmayı bekleyenler için kötü haber. Tedbirlerin ağustos ayına kadar süreceğini belirtti.

 


1 Haziran’da başlayan kademeli normalleşme sayesinde can kaybı, vakaların düşmesi ve aşılamanın yükselip hızlanması akıllara “Temmuz ayında tam açılma gelebilir mi acaba?” sorusunu getirdi.

 

TAM AÇILMA BEKLEYENLER İÇİN KÖTÜ HABER!

Havaların ısınması ile beraber vatandaşlar 7 . Ayda tam açılma beklerken, gazeteci Candaş Tolga Işık’ın twitter hesabından ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.



Twitinde şu ifadeler vardı:

Konuşma yaptığım kabin
e üyelerindeki eğilim; haziran ayının sonlarında öncelikle yasakları gece 00.00’a uzatıp daha sonra Pazar günlerini açmak ve Ağustos ayında tümüyle kaldırmaktı. Bu kararların son şekli bakanlar kurulundaki değerlendirmede netlik bulacak fakat görünene göre temmuz ayında yasaklar bir şekilde devam edecek. Aşılamada belli bir yere gelince Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı özellikle son baharda kapalı mekanlara girmek isteyen kişilere bir tür kriterler ( örneğin aşı olmuş veya hastalık geçirmiş olması gibi…) üzerinde çalışıyor. Detaylarına varıp doğrulayınca yazacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.