İbrahim Saraçoğlu - 2021 Bayanlarda Tüylenme Karşı Kür | En İyi Tüy Azaltan Kür - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

14 Eylül 2017 Perşembe

İbrahim Saraçoğlu - 2021 Bayanlarda Tüylenme Karşı Kür | En İyi Tüy Azaltan Kür

İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür
İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür
Kadınlarda tüylenme sorununa çözüm sağlayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bayanlarda tüylenme sorunun erkek tipi olduğunu söyleyerek bu tarz tüylerin kısa süre içerisinde giderilebileceğini açıklamıştır. Erkek tipi tüylenme; sakal, bıyık şeklindeki tüylenmeler olup aynı zaman da göğüs ve karın bölgesinde oluşan tüylenmelerdir. Bu tarz tüylenmelere erkek tipi tüylenme denmektedir.

Normal şartlarda bakıldığı zaman bayanlar da görülmemesi gereken bir örnektir. Bunun yanı sıra ailesel, yani genetiğe bağlı bir durumdan oluşabilmektedir. Herhangi bir sağlık sorunu oluşturmasa da görünüm olarak bayanlar da kötü bir iz bıraktığı bilinmektedir. Bayanlar da tüylenme sorunu genel olarak hormonal problemden oluşmaktadır.
İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür
İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür

Bayanlar da Tüylenmeye Karşı Kürün Tarif ve Yapılışı

İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kürün iki farklı yöntemi bulunuyor.
Birincisi; Öğle yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce 1 tutam taze nane tüketilmelidir.

İkincisi; İkinci kür demlenerek yapılmaktadır. Kaynamakta olan 1 bardak su içerisine 1 tatlı su kaşığı testere dişli aslan pençesi atıp 6 dakika bekletmeniz gerekmektedir. Ardından süzerek günde 2 defa 1 su bardağı kadar tüketiniz. Tüketimi öğle yemeğimden 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra tüketiniz.
İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür
İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür
İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiye ettiği bu kür bir ay boyunca düzenli ve disiplinli bir şekilde kullanılmalıdır. Mucizevi kür, hormon bozukluğuna bağlı tüylenme şikayetlerinde oldukça, etkilidir. Genetik tüylenme problemleri için kürün kullanımı uygun değildir.

Kürün ince detayları aşağıdaki video'dadır.



Kaynakİbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür

Daha fazla bilgi için Buraya ya da İbrahim Saraçoğlu kadınlar da tüylenmeye karşı kür tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.