Burçların en Kötü Özellikleri - 2017 Burçların En Kötü Yönleri - En Çileli Burç Hangisidir - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

19 Eylül 2017 Salı

Burçların en Kötü Özellikleri - 2017 Burçların En Kötü Yönleri - En Çileli Burç Hangisidir

Muhtemelen bu güne kadar burçların genel olarak iyi özelliklerini, ortak özelliklerini ve birbirleri ile anlaşabildiklerini ya da anlaşamadıklarını gördünüz. Peki Burçların en kötü özellikleri nelerdir? Bilindiği üzere her burcun kendisine özgü bir özelliği bulunuyor. Baktığınız zaman daima burçların iyi yönlerinden bahsedildiğini göreceksiniz. Ancak her burcun insanı çileden çıkaracak, adeta delirtecek ve korkutacak kötü özellikleri de bulunuyor.

Bilge Platform olarak sizlerle burçların en kötü özelliklerini paylaşıyoruz. Burçlarınen kötü özellikleri nedir? Burçların tavır ve özelliklerini buradan kolayca bulabilir, bu sayede arkadaş seçimlerinizde’de kullanabilirsiniz.
Burçların en Kötü Özellikleri
Burçların en Kötü Özellikleri

Burçların En Kötü Özellikleri

1-) KOÇ: Genel olarak hız sevgisi yüksek olan burçların başında yer alır. Tabi ki hızdan kastımız motorlu araçlar ya da bisiklet ile yapılan hız değildir. “Amacına ulaşmak, dilediğini en kısa süre içerisinde elde etme isteği’dir”. Bu durum Koç için iyi bir özellik olarak görülse de  karşı taraf için hiçte böyle iyi gibi gözükmeyebiliyor. Örnek vermek gerekirse, karşı taraf koç burcu olan arkadaşına “seninle bir şey  paylaşacağım, ama şuan değil”. Dediği zaman Koç burcu bunu hemen anlatmasını ve karşı tarafa ağır bir baskı uygulayarak etkili bir tavır ortaya koyabilir.

2-)BOĞA: Bu burç insanı aslında tam olarak boğa hayvanı gibidir. Bakıldığı zaman her Boğa burcuna sahip insanda bir istek ve arzu olduğu görülür. Bu istek ve arzuları için devamlı olarak inat ederler. Örneğin Boğa burcu kişinin aklında yer alan bir konuyu çıkarmanız sizin için oldukça zor ve zahmetli olabilir. Öyle ki Boğa burcu kafasına koyduğu herhangi bir şeyi karşısında sevdiği insan dahi olsa inadından taviz vermez ve yapmak için elinden geleni yapar.

3-) İKİZLER: Bu burç genel olarak çok konuşan tiplerdir. İkizler burcu insanının genel olarak her konuda bir fikri bulunur. Aynı zaman da konu ne olursa olsun her ortamda bu fikirlerini rahat bir şekilde dile getirmeyi severler. Ancak bu durum karşı taraf için bazen oldukça çekilmez hale gelebiliyor. Bilirsiniz; pek çok insan sürekli konuşan kişileri pek sevmez. İkizler burcu olan kişiler ise çok fazla konuşan kişiler arasında en tepede yer alıyor.

4-) YENGEÇ: Yengeç burcu insanı genel olarak bakıldığı zaman oldukça duygusal kişiliklere sahiptir. Yengeç burcuna sahip olan kişisel duygularını, alınganlıklarını ve çekingenliklerini her zaman içten yaşar dururlar. Her hangi bir üzüntü ya da alınganlık ile karşılaştıkları zaman  bunu herkesten gizler, paylaşıp çözüm aramak yerine içine atıp dururlar. Ancak bu durum karşı taraf için her ne kadar sorunsuz bir çözüm yolu olarak görünse de, aksine zor zamanlar geçireceğinin en temel işaretidir.

5-) ASLAN: Bu burca sahip olan her insan tabi ki aynı özelliklere sahip değildir. Ancak her Aslan burcunun ortak özelliği bencillik ve egoistliktir. Bu nedenle  etrafında bulunan insanları basit bir şekilde kaybedebilirler.

6-) BAŞAK: Başak burcuna sahip olan insanlar genel olarak diğer burçlara göre daha fazla sorgulama ve eleştirme özelliği bulunuyor. Bu burca sahip olan insanlar kendilerini her ortamda rahat bir şekilde eleştirebildikleri gibi karşısında bulunan kişiyi de aynın zaman da dilediği ortamda rahat bir şekilde eleştirerek doğru bildiğini karşı tarafında kabullenmesini ister. Bu durum karşı taraf için oldukça dayanılmaz bir hale dönüşebileceği gibi çoğu kez sözlü şiddet ya da daha ilerisine de neden olabilir.

7-) TERAZİ: Bu burçları temiz, titiz ve mantıklı konuşan burçlar olarak yorumlayabilirsiniz. Fakat o kadar da mantıklı yorumlanacak gibi değiller. Çünkü Terazi burcuna sahip insanlar genel olarak cevap vermekte tereddüte düşen ve sıklıkla kararsızlık yaşayan ve bu nedenle karşısında bulunan kişi ya da kişileri  çileden çıkarabilecek özelliğe sahiptir.

8-) AKREP: Akrep burcuna sahip insanlar güven duyup duymama konusunda ikilemde kalan burçlar arasındadır. Her hangi bir durumu en ince ayrıntısına kadar düşünür, ince hesaplar yaparak karşısındaki kişiyi en iyi şekilde analiz etmeye çalışır. Karşısında bulunan kişiden sürekli kuşku duymasından dolayı daima geri durur. İnsanları yönlendirmek için gerekli ya da gereksiz pek çok öğütler verir. İşte tüm bunlar Akrep burcunu çekilmez bir insan haline getiriyor. Aynı zaman da pek çok insan, akrep burcuna sahip olan kişilerin çokça hesapçı olduğunu düşünür ve  güvensiz olarak dahi ilan edebilmektedir.

9-) YAY: Bu burca sahip kişilerin değişken özellikleri  bulunur. Örnek vermek gerekirse; herhangi bir olayı anlatmaya çalışan Yay burcu, konuyu devasa bir şekilde uzatır ve abarta abarta konunun sonunu getirmeye çalışır. Bu durumda karşıdaki kişi Yay burcu için düşüncelerini değiştirebilir.

10-) OĞLAK: Oğlaklar fazlasıyla alakasız konulara oldukça  takıntılı olup etrafında bulunan insanları devamlı olarak sinir küpü haline getirebilecek özelliğe sahiptir. Aynı zaman da insanlar ile ilişki kurmakta oldukça zorluk çeken Oğlak burçları, bununla birlikte toplum içerisinde de sevilmeyebilmektedir.

11-) KOVA: Kova burçları dışarıdan bakıldığı zaman oldukça farklı görünebilmektedir. Dışarıdan her ne kadar masum, sevecen, tatlı ve zarif görünseler de aslında göründükleri gibi değillerdir. Kova burçlarının içi diğer burçlara göre çok daha farklıdır.

12-) BALIK: Balık burçları para harcama konusunda oldukça savurgandır. Gereksiz pek çok şey alabilirler. Kolayca kırılabilir, daima hayal kurarlar. Gereğinden fazla kıskanç olan Balık burcu, her ne kadar karşısındakine verdiği değer ve önemsemeden kaynaklansa da, bazen bu kıskançlık karşı tarafı çileden çıkarabilecek duruma gelmektedir. Burçların yersiz kıskançlıkları, bazen sevilse de genel olarak karşı tarafı sinir küpüne çeviren özelliklerinden biridir.
Burçlar hakkında eklemek istediğiniz bir şey varsa yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Burçların en kötü özellikleri hakkında yeterli bilgi edinmediyseniz "Buraya" tıklayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.