Esenyurt Haber ile İlçede Neler Oluyor Öğren - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

27 Ekim 2018 Cumartesi

Esenyurt Haber ile İlçede Neler Oluyor Öğren

esenyurt haber
Esenyurt Haber

Esenyurtda.com
, Esenyurt'un en güçlü ve en iyi haber sitesidir. Merkezi, Esenyurt Meydan'da bulunan haber merkezinin bünyesinde +15 kişinin hizmet verdiği düşünülüyor. Genel olarak ilçenin nabzını tutan, ilçede olup bitenleri halka en açık şekilde aktaran haber merkezi olarak görülen Esenyurt haber, her geçen gün büyümeye ve saygın bir kimliğe bürünmeye devam ediyor. 

Esenyurt Haber, aynı zamanda "Radyo Esenyurt" ve "Web Tv" gibi alanlarda'da Esenyurt halkına teknolojinin diğer mecralarında da bilgi aktarmaya devam ediyor. 

Uzun yıllardır "gazete ve habercilik" sektörü içerisinde bulunan Esenyurt Haber'in imtiyaz sahibi Abdullah Gürman, "Esenyurt halkına ilçelerinde olup biteni ve son dakika gelişmelerini aktaran ve ilçenin en güçlü haber sitesi olma yolunda ilerliyoruz. Doğru ve kaliteli haberlerimiz ile Esenyurt'a habercilik sektöründe yeni bir soluk getireceğiz" dedi.

Esenyurt haber firması, vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen ve takip edilen İnternet sitesi olduğu ifade ediliyor. 

Esenyurt Haber Web Sitesi: http://esenyurtda.com/

Etiket bulutu: esenyurt haber, esenyurt haberleri, esenyurtda haberler, esenyurtta haberler, esenyurtun haberleri, esenyurtda son dakika haberleri

2 yorum:

  1. Doğru, oldukça kaliteli ve birçok kitleye hitap eden bir site. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Esenyurt bazı insanlar nedeniyle pek iyi olmasa da en azından ilçeden bi haber olan insanlara ve birçok bölgenin haberini anında tüm esenyurt a aktaran bi Web sitesidir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.