Smoke Forte - Sigara Karşıtı Ürünler - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

4 Mayıs 2017 Perşembe

Smoke Forte - Sigara Karşıtı Ürünler

Smoke Forte sigara karşıtı olan bir üründür. Sigarayı bırakmak isteyip ancak bir türlü bırakamayanlar için özel olarak tasarlanmıştır. Günümüzde oldukça fazla sigara tüketimi olmasından dolayı sağlıklı bir yaşamın sürdürülebilmesi oldukça zor bir durum olduğu apaçık görülebilmektedir.

 Bu duruma çözüm sağlamak amacı ile geliştirilen ürün, son zamanların en çok dikkat çeken ve en fazla rağbet edilen sigara bırakma ürünüdür. Başka bir deyim ile sigara bırakma hareketi olarak nitelendirilen Smoke forte http://www.smokefortesatis.com/, düzenli ve disiplinli kullanım ile kolay bir şekilde sigara bırakmanıza olanak sağlamaktadır. 
Smoke Forte
Smoke Forte


Üzerinde geniş çaplı araştırma ve testler yapılan ürün set halinde satışa sunulmuştur. Bir set içerisinde toplamda 3 farklı ürün bulunmaktadır. Bir set içerisinde 30 adet tek kullanımlık Smoke Forte markalı poşet çay, 30 adet Smoke Forte Markalı bant ve 100 adet tek kullanım için uygun olan sigara filtresi bulunmaktadır. Ürünler tamamen Smoke Forte marka güvencesi altındadır.

Ürünün Kullanımı

Set içerisinde bulunan 3 farkı ürünün her gün düzenli kullanılması gerekilen sigara karşıtı ürünlerdir.
Gün içerisinde 1 adet smoke forte çay, 1 smoke forte bant ve bir adet sigara filtresi kullanılmalıdır.
Ürünü satın alacak olan kullanıcıların öncelikle set üzerinde bulunan duyuruyu okumaları önerilir.
Smoke Forte çay ve bant gün içerisinde bir defa kullanılması önerilirken, sigara filtresi günlük kullanımınıza göre değişkenlik gösterebilir.


Yan Etkileri

Satışa sunulmaya başlanan Smoke Forte, üzerinde gerekli tüm incelemeler ve testler yapılmış olup sağlık bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Bunun üzerine günümüze kadar herhangi bir yan etki ile şikayet almayan Smoke Forte, aynı zamanda sağlık açısından her hangi bir sorun teşkil etmemektedir.  

|Etiket: smoke forte şikayet smoke forte kullananlar smoke forte yorumlar smoke forte fiyatı smoke forte nedir smoke forte yorumları smoke forte kullanımı smoke forte ekşi|

smoke forte kullananlar smoke forte yorumlar smoke forte şikayet smoke forte nasıl kullanılır smoke forte fiyatı smoke forte yorumları smoke forte kullanımı smoke forte nedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.