Kahverengi Gözler Maviye Dönüyor! - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

18 Mayıs 2017 Perşembe

Kahverengi Gözler Maviye Dönüyor!

Kahverengi Gozler Maviye Dönüyor!
Kahverengi Gozler Maviye Dönüyor!

Geçmişten günümüze kadar mavi gözler daima ilgi çekici olmuştur. Şüphesiz buda dünya  nüfusunun %17'lik mavi göze sahip olmasının nedenlerinden biridir.

Kahverengi Gozler Maviye Dönüyor!

Stroma Medical isimli bir şirketin öncülüğünde yapılan bir uygulamada lazer kullanılarak göz içinde bulunan kahverengi pigmentler yok edilmektedir. Dr. Gregg Homer, her kahverengi gözün altında mavi bir renk tabakası olduğunu belirtirken, "Temel prensip kahverengi rengini yok edip maviyi açığa çıkarmak" demiştir.

Henüz kesin bir sonuç bulunmasa da şirket bu prosedürün güvenli olduğunu belirmektedir. Yalnızca 20 saniye süren lazer operasyonu ardından gözün maviye dönmesi sadece bir kaç hafta sürüyor. Meksika'da 17, Kosta Rika'da 20 hastada uygulanan lazer ameliyatı toplam da 5 bin dolara mâl olmuştur.

Etiketler: güzellik, estetik, kahverengi göz, mavi göz, göz rengi değiştirme, Meksika, Kosta Rika
lazerle göz rengi değiştirme ameliyatı türkiye göz pigmenti nasıl azaltılır göz rengi değiştirme ameliyatı türkiye fiyatı gözleri mavi yapma programı göz rengi değiştirme ameliyatı nerede yapılıyor kahverengi göz özellikleri lumineyes fiyat dünya göz hastanesi göz rengi değiştirme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.