Borussia Dortmund Monaco Maçı Öncesi Patlama - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

12 Nisan 2017 Çarşamba

Borussia Dortmund Monaco Maçı Öncesi Patlama

Son-dakika
Borussia Dortmund Monaco Maçı Öncesi Patlama
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde oynanacak olan Borussia Dortmund ve Monaco maçı öncesinde bir patlama meydana gelmiştir. Bu olay nedeni ile karşılaşma bugün Türkiye saati ile 19:45'te ertelendiği söylenmektedir. 

Dortmun-patlama
Borussia Dortmund Monaco Maçı Öncesi Patlama

Dortmund takım otobüsü Monaco maçı için hareket ederken takım otobüsü yakınlarında 3 adet bomba patladığı bilinmektedir. Konu ile ilgili olarak Borrusia Dortmund kulübü resmi twitter hesabından açıklama yapmıştır. Açıklama'da, "Otobüsümüzün otel önünden kalkış esnasında bir patlama meydana gelmiştir. 1 kişi yaralandı. Yeni bilgiler için takipte kalın" açıklaması yapılmıştır. Yapılan araştırmalara göre patlama karşılaşmanın oynanacağı Signal Iduna Park'a yaklaşık olarak 10 kilometre uzaklıkta gerçekleşmiş olup patlama esnasında otobüs camının kırılması ile Dortmund'dan Marc Bartra kolundan hafif bir şekilde yaralandığı söylenmektedir. Alman emniyetinden yapılan açıklamaya göre ise takım otobüsüne yakın 3 bölgede patlama meydana geldiği açıklamalar arasında yerini almaktadır. 

emre-mor-patlama
Borussia Dortmund Monaco Maçı Öncesi Patlama

Emre Mor'un Durumu Nasıl?

Tüm bunların yanı sıra Borrusia Dortmund'da oynayan milli futbolcumuz Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan konu hakkında bir kaç açıklama yaptı. Menajer Özcan, "Emre Mor şuan güvende ve iyi. Olay tamamen kontrol altında" açıklamalarını yaptı.