Maden Suyunun Faydaları Nelerdir - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

14 Nisan 2017 Cuma

Maden Suyunun Faydaları Nelerdir

Maden suyunun faydaları saymakla bitmez. Birçok faydası bulunan maden suyu, insan sağlığı açısından oldukça yararlı olduğu gözlemlenmektedir. Maden suyunun en önemli özelliklerinin başında Alzheimer'a yol açan alüminyumun etkisini ortadan kaldırması olup bu sayede bunamayı engellediği bilinmektedir. Aynı zaman da hafıza kaybını önleyen Maden suyu, alüminyum fazlalığı ile ortaya çıkan bunamayı engellemektedir. 

Maden Suyu
Maden Suyu 

Maden Suyu

Maden suları genel olarak bakıldığı zaman içerisinde sodyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, potasyum, flor, bikaronat, sülfat bulundurmakta olup aynı zaman da bunların yanı sıra demir, bakır ve çinko gibi birçok mineralde bulundurmaktadır. Bu mineraller insan vücudundaki görevleri oldukça önemli olup metabolik değerlere sahiptir. Maden suyu bireyin hafıza faaliyetlerini arttırmakta olup aynı zaman da konstrasyonunu arttırmaktadır. 

Maden Suyu
Maden Suyu 

Zihinsel uyanıklığı arttırmakta olan maden suyu zihin yorgunluğunu gidermektedir. Gün de 2 şişe maden suyu tüketimi yüksek oranda stresle mücadeleyi sağlayarak bünyeyi güçlendirmektedir. Maden suyu, içeriğinde bulundurduğu magnezyum sayesinde kalp ve damar sağlığı açısısından oldukça önemli bir mineraldir. Daha birçok faydaları bulunan maden suyunun bir başka özelliği ise hamilelikte artan mineral ihtiyacı ile kemik ve diş kayıplarını engellemekte olup yaşlılık zamanlarında kemik erimesini de engellemektedir. Önceki yazımızda bahsettiğimiz bitkisel ürünler hakkında bilgi edinerek bu konu hakkında da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.