Fifa 2018 Dünya Kupası - Fifa 18 Güncelleme Video Anlatım - Fifa 2018-2019 Güncelleme Tarihleri - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

15 Mayıs 2018 Salı

Fifa 2018 Dünya Kupası - Fifa 18 Güncelleme Video Anlatım - Fifa 2018-2019 Güncelleme Tarihleri


FİFA 2018'E BEDAVA GELECEK DÜNYA KUPASI 18 GÜNCELLEME TARİHLERİ BELİRLENDİ ( FRAGMAN)


Futbol oyunu olan fifa ve pes oyunları arasındaki yarışma, ikisininde serisinin 2019 sürümlerinin kesinleşmiş olduğu şu zamanda kızışmakta. Her an lig ve lisans seçenekleri anlamında daha iyi bir yere sahip olan FİFA, büyük Dünya Kupası 2018’in güncellenmesiyle çok mühim olan avantajları sunacak. Bilgisayar, PS4 , Xbox, Nintendo Switch, İos ve Android cihazlarının bedava olup gönderilecek ve büyük güncelleme için geri sayımlar durmadan devam ediyor.
 Fifa 18 Güncelleme

 Fifa 18 Güncelleme
 Fifa 18 Güncelleme 
 EA’nın güncellemesini PES 2019 hakkında en ince ayrıntısına kadar netleştirdikten sonra bildirmesi, KONAMİ’nin en fazla oynanmakta olan serisini zor durumda bırakacaktır. Oyuncuların son zamanlarda forma, lisanslı team, oyuncu ve lig eksiklerinden usanıp sıkılmaya başlaması PES’in olan şansını azaltıyor. KONAMİ’nin herkese resmi bir şekilde sunmuş olmadığı lisanslama güncellemeleri , oyunu bilen yani oyunun hayranı olan kişiler tarafından yapılmaktadır. Bunun aksine FIFA tarafından bütün güncellemeler zamanında, geniş ayrıntılarıyla yapılıyor.

GÜNCELLEMELERİN YAYIN TARİHLERİ VE AYRINTILARI NELERDİR?


Güncellemelerin yayın tarihleri Xbox One , Bilgisayar, PS4 ve Nintendo Switch için Mayıs ayının 29. günü, İos ve Android için ise Haziran ayının 6. Günü olarak açıklanmakta. Güncelemenin ayrıntılarında Dünya Kupası tarihinde kullanılmış olan top paketleri, Rusya’daki turnuvada kullanılacak 12 değişik stadyum, en iyi şekilde ayrıntılı taraftarlar, 32 tane ülke takımı ve bu takımların da afişi gibi mühim incelikler sunacaktır.

World Cup Ultimate Team özelliğinde bu güncellemedeki en önemli kısımlardan olacak. Taraftarlar, real dünyadaki karşılaşmadan etkilenmiş bir oyun içerikleriyle , bu 32 değişik ülkedeki oyuncularından arzu ettiklerini seçip takımlarını kurabilecekler.  Fifa’nın bu durumdan etkilenerek 2018 güncellemesine ulaşması, bu serinin oyuncu sayısını da bir hayli yükseltecektir.
Fifa 2018-2019 Güncelleme Tarihleri
Fifa 2018-2019 Güncelleme Tarihleri 

FİFA ve PES olan bu 2 büyük futbol şirketi aralarında oluşan kargaşayı ve rekabeti önlemez ise bir çok oyuncu oyunu bırakabilir aksine bakka oyunlara yönelebilir.

Gelmesi beklenen güncellemede oyunun işlevininde çok fazla bir değişikliğe neden olması beklenmiyor. Ancak önceden elimizde bulunan tecrübeleri hatırlayarak, FIFA’nın “Dünya Kupası” detaylarının hem oyuncunun ve seyircilerin heyecanı hemde atmosfer olarak, hem spikerin heyecanıyla bir kaç basamak daha yukarı çıktığı da belli.

Fifa 18 Güncelleme Video Anlatım




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.