2021 Yılında Çıkmış Seyredilmesi Gereken En İyi Filmler! | En Güzel Filmler | En İyi Filmler - Bilge Platform - Aklınıza takılan her başlıktan soruya cevap verilen bilge ve kültür sitesi google-site-verification: googlef96c3ba5a41d1a86.html

Haberler

26 Ağustos 2017 Cumartesi

2021 Yılında Çıkmış Seyredilmesi Gereken En İyi Filmler! | En Güzel Filmler | En İyi Filmler

Merhaba, günümüzün film sektörü her geçen gün daha da gelişmekte olduğunu görüyoruz. Her geçen gün gelişen film sektörü ile birlikte her ülkede her yıl yüzlerce film vizyona girmektedir. Kimi filmler gerek yapımı gerekse oyuncu kadrosu ile milyon tarafından izlenmekte olup kimi filmler ise yapımcılığının kötü olması ya da konusunun yeteri kadar dikkat çekmemesi nedeni ile pek fazla rağbet göremeye biliyor.

2021 yılında seyredilmesi gereken en iyi filmlerin listesini yaptık. Eğer siz de vizyona yeni giren filmlerden haberdar olmak istiyorsanız, kesinlikle bu listeye göz atmanızı öneririm. 2021 yılının en iyi filmlerini "IMDB" puanları ile sizlere sunuyorum.

2021 Yılında Kesinlikle İzlenmesi Gereken Filmler

1- Dunkirk (İMDB 8,4)

2017 yılında izlenmesi gereken filmler (Dunkirk)
Dunkirk
Dunkirk, 21 Temmuz 2017 yılında seyircisi ile buluşmuştur. IMDB puanı ile şuanda 2017 yılında çıkarılan en iyi filmler arasında zirvede yer almaktadır. Bakıldığı zaman IMDB puanı olarak seyirciler tarafından verilen bu oranın 8,4 olduğu görülmektedir.

Peki zirvede yer alan Dunkirk filminin konusu nedir?

Dunkirk filminin esas konusu 2. dünya savaşıdır. 2. dünya savaşında Dunkerque tahliyesini konu alan Dunkirk filmi, heyecanlı sahneleri, harika atmosfer ve harika ses efektleri ile İngiliz askerlerinin, düşman askerler tarafından kuşatılması ile başlıyor. Yüz binlerce asker tarafından etrafı sarılan İngiliz askerleri, sürükleyici bir filmin ortaya çıkmasını sağlayarak herkes tarafından beğenilmiştir. Özellikle askerlerin diyalog ve davranışlarının doğal olması gözlerden kaçmamaktadır.

2-Baby Driver - Tam Gaz (IMDB 8,2)

Baby Driver - Tam Gaz

Baby Driver - Tam Gaz 


30 Haziran 2017 yılında vizyona giren Baby Driver - Tam Gaz filmi, halen dünyanın dört bir yanında seyircileri ile buluşmaya devam ediyor. ABD altyapılı bir film olan Baby Driver, IMDB listesinde 8,2 puan alarak 2017 yılında çıkarılmış en iyi ikinci filmdir. 

Baby Driver - Tam Gaz Filminin Konusu Nedir?

Baby Driver Tam Gaz filminin konusu; Filmde ana karakter olarak belirlenen Ansel Elgort isminde oldukça etkileyici bir şekilde araç kullanan birini görüyoruz. Ansel Elgort dışardan bakıldığı zaman gayet masum, bebek yüzlü olarak görünmesinden dolayı kimse tarafından suç işleyecek birine benzetilmemektedir. Fakat çok iyi araba kullanmasından dolayı kentin en tehlikeli suç çetesinin kaçış olarak kullandığı bir şoför olarak çalışmaktadır.

 Pek konuşmayan Ansel Elgort'un hayatına bir kadın girer ve ona sırılsıklam aşık olur. Böylece gerilim dolu bir hayat yerine mutluluk dolu bir hayatı seçer. Ancak tehlikeli suç çetesinden "Ben Gidiyorum" şeklinde çıkamayacağı için başından pek çok türlü olaylar geçecektir.

3- Logan (IMDB 8,1)

Logan Filmi
Logan
Amerika Birleşik Devletleri tarafından yapılan Logan Filmi, 3 Mart 2017 yılında gösterime girmiştir. Seyircisi tarafından oldukça beğenilen Logan filmi, IMDB puanı 8,1 olup 2017 yılının en iyi üçüncü filmi ünvanına sahiptir.

Logan Filminin Konusu Nedir?

Logan Filmi, oldukça aksiyon, macera ve bilim kurgu sahnelerinin gerçekleştiği eşsiz bir filmdir. Bu sayede geniş kategorili filmler arasında yer almaktadır. Logan filmi ileri bir tarihten başlamaktadır. Ana karakter yaşlanmış olmasından dolayı süper güçlerini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor.

Meşhur çalışmaları ile herkes tarafından takdir edilen ve bilinen profesör X ise Alzheimer hastalığından dolayı unutkan olmuş ve Meksika sınırında saklanmaktadır. Logan tüm dünya dan kaçmak isteyecektir. Bunun için oldukça çaba gösterecek ancak Laura Kinney isimli küçük kız karakter onun huzurunu bozacaktır.

4- Galaksinin Koruyucuları 2 (IMDB 8,0)

Galaksinin Koruyucuları 2
Galaksinin Koruyucuları 2

ABD tarafından yapılan Galaksinin Koruyucuları 2 Filmi, 28 Nisan 2017 yılında seyircileri ile buluşmuştur. Galaksinin Koruyucuları 2 filmi IMDB puanı ile 8,0 olup bu oran sayesinde 2017 yılının en iyi 4. filmi olmayı başarmıştır.

Galaksinin Koruyucuları 2 Konusu Nedir?

2014 yılının ilk serisi olan Galaksinin Koruyucuları 1 filminin ikinci serisi olan bu filmde Star-Lord arkadaşı olan suikastçı Gamora, galaksinin her yerinde dolaşan Drax, ödül avcısı olarak bilinen Rocket ve onun neredeyse peşinden hiç ayrılmayan Groot ile birlikte babasının kökenlerini arayacaktır. Yolculukları oldukça uzun sürecektir. Galaksinin Koruyucuları 2 filminde pek çok savaş sahnelerine denk geleceğiniz. izleyenlerin aklına gelecektir mutlaka, 2014 yılının ilk serisi olan bu film yine pek çok kişi tarafından izlenmiş olup oldukça beğenilmişti.

5- Örümcek Adam Eve Dönüş (7,9)

Örümcek Adam  Eve Dönüş filmi
Örümcek Adam  Eve Dönüş filmi 
Yine bir ABD yapımı olan Örümcek Adam  Eve Dönüş filmi 7 temmuz 2017 yılında vizyona girmiştir. IMDB puanı 7,9 olan Örümcek Adam Eve Dönüş filmi, 2017 yılında izlenmesi gereken en iyi filmler arasında yer almaktadır. Aynı zaman da bu puan sayesinde en iyi 5. film özelliğine sahiptir.

Örümcek Adam Eve Dönüş Filminin Konusu Nedir?

Yıllardır pek çok serisi çıkarılan Örümcek Adam filminin bu kez ki serisi "Eve Dönüş". Filmin Ana karakteri olan Peter Parker (Örümcek Adam), Tony Stark gözetimi altına alınarak Avengers ekibinin bir üyesi olmaya devam etmektedir. Bununla birlikte halen bitirememiş olduğu lise hayatını da sürdürmektedir. Örümcek adam serimizde ki düşman Adrian Toomes'dir. Lise hayatının sürdüren Peter Parker (Örümcek Adam) hayatı pahasına Adrian Toomes'i durdurmaya çalışacak ve ölümle burun buruna gelecektir.

2017 yılında çıkmış olan en iyi filmleri sizlerle paylaştık. 2017 yılında seyredilmesi gereken en iyi filmler arasında yer alan bu filmler, dünyanın dört bir yanında vizyona girmiştir. Sizde en yakın sinema salonunda bu filmlerden birini ya da hepsini izleyebilirsiniz. Düşünceleriniz ya da fikirlerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz. Yeteri kadar bilgi bulamadıysanız, "2017 Yılında Çıkmış Seyredilmesi Gereken En İyi Filmler" buraya tıklayınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Linksiz" Paylaşmaya Özen Gösteriniz. Aksi Halde Onaylanmayacaktır.